flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Шосткинському міськрайонному суді Сумської області відкрита вакансія судового розпорядника!

24 квітня 2024, 12:25

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області запрошує на роботу до суду на посаду (строкова, на період відсутності основного працівника) судового розпорядника.

Вимоги до кандидата: вища юридична освіта (бакалавр, магістр), без вимог до досвіду роботи, вільне володіння державною мовою, персональним комп’ютером, вміння аналізувати, узагальнювати інформацію та розподіляти роботу, навички контролю, стресостійкість, оперативність.

Основними завданнями є забезпечення додержання особами, які перебувають у суді, встановлених правил, а також виконання учасниками судового процесу та іншими особами, розпоряджень головуючого судді в судовому засіданні.

Особистісні компетенції: чесність, надійність, порядність, дисциплінованість та відповідальність. 

Заробітна плата включає посадовий оклад (12 887 грн) з урахуванням коефіцієнта, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 391 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів та органів місцевого самоврядування під час воєнного стану», надбавку за вислугу років, премії за результатами роботи.

Резюме довільної форми направляти на електронну адресу суду inbox@shm.su.court.gov.ua або особисто подавати до суду за адресою: м. Шостка, вул. Свободи, 63.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII зі змінами призначення на посаду державної служби категорії «В» громадян України протягом дії воєнного стану відбувається без конкурсного відбору за результатами співбесіди із кандидатом.

Звертаємо увагу на те, що після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.