flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Відкрита вакансія діловода!

25 вересня 2023, 10:35

У Шосткинському міськрайонному суді Сумської області відкрита вакансія діловода!

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області запрошує на роботу до суду на посаду (строкова, на період відсутності основного працівника) діловода вхідної кореспонденції, людину з бажанням і вмінням працювати та навчатись, освоюючи нові знання.

Вимоги до кандидата: освіта загальна середня, без вимог до досвіду роботи, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Основними завданнями діловода згідно посадової інструкції є приймання кореспонденції суду з використанням автоматизованої програми документообігу суду.

Заробітна плата включає посадовий оклад (5 475,00 грн) з урахуванням коефіцієнта, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 391 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів та органів місцевого самоврядування під час воєнного стану», надбавку за вислугу років, премії за результатами роботи.

Резюме довільної форми направляти на електронну адресу суду inbox@shm.su.court.gov.ua до 05 жовтня 2023 року включно або особисто подавати до суду за адресою: м. Шостка, вул. Свободи, 63.

Призначення на посаду  відбувається за результатами співбесіди із кандидатом.